El restaurant

taula sala les vinyesEl restaurant les vinyes combina amb encert una carta no gaire extensa però amb plats ben escollits per satisfer els paladars més variats, amb un espai privilegiat, un regal per a la vista, un menjador amb grans finestrals oberts a les vinyes que l’envolten.

L’equip

Hassan Mouselmani d’origen libanès es va iniciar a la cuina amb només 14 anys a la seva terra natal. Va arribar a Catalunya l’any 1986 i va adquirir experiència en cuina catalana treballant a reconeguts restaurants de Barcelona. Més tard es va traslladar a Gelida i des del 2006, que és propietari del restaurant Les vinyes. Un restaurant on tothom té un lloc, on el menjador és gran, amb capacitat per a 80 persones (hi realitzen també batejos i comunions) i també hi ha terrassa a les nits d’estiu amb degustació de plats libanesos.

En Hassan, però no ha deixat enrere els seus orígens i sovint realitza un sopar libanès amb un tast de menjars tradicionals i un espectacle de dansa oriental.

La cuina

La cuina de Les vinyes és cuina de mercat, amb especialitats com ara arrossos i el bacallà i també les croquetes casolanes de diferents varietats. Oferim carns i peixos frescos i una varietat molt gran d’entrants, tant freds com calents.

El restaurant Les Vinyes disposa d’una carta de vins de proximitat majoritàriament del Penedès.

L’exquisida unió de vinya i cuina